lauantai 29. maaliskuuta 2008

Langat saivat oman korin

Toinen matonkuteesta virkattu kori tuli valmiiksi. Legokorista poiketen tein tässä toisella kerroksella yhden silmukan kavennuksen joka nurkkaan ja se tuntuisi pitävän korin huomattavasti paremmin neliskanttisena (legokorissa en kaventanut). Virkkasin lankakorissa seinämät ulkoa päin, legokorissa taas sisältä päin, ehkä sekin vaikuttaa muotoon.

Uuteen koriin pääsivät aktiivisessa käytössä tai mietinnässä olevat langat, jotka tähän asti ovat sijainneet kuka missäkin - pöydillä tai kirjahyllyssä kirjojen päälle tungettuna. Kaapissa taitaa olla lisäksi yksi pieni pussillinen lankoja, joille ei ole vielä käyttöä. Kyllä on vähäiset varastot moneen muuhun verrattuna, mutta tämä sopii minulle hyvin. Hamstraan sitten lankojen sijaan kankaita. ;)

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Se valmistui nopeesti! Hieno on! Voisin kaivaa sen pyöreän korin ohjeen jossain välissä tässä, jos haluat tsekata? Tultiin just messuilta, en vielä inventoinut lankoja. Sen sijaan tempaisin aamulla J:n paidan hihan pois puikoilta ja aloitin uudestaan pyörönä :-P Pöhölö mikä pöhölö kun puolivalmista purkaa.

Hilla kirjoitti...

Oijoi, valmista taas! Minä en taas valmistu ikinä, varsinkaan jos kekkaloin tähän aikaan netissä enkä mene nukkuman. (Tai tee Geetä.)

Hieno kori - pohdin taas tuossa päivänä eräänä, että tuo ääneneristys olisi aika kova sana duplolaatikolle... Yritin nukkua alakerrassa, kun Joku Neito mylläsi duploja.

M kirjoitti...

Tuli mieleen, että keritkö kuteet kerälle ensin? Piti kysyä jo ennemmin mutta oon unohtanu...