sunnuntai 10. elokuuta 2008

Kauhistuttava kallovaippa

Pitkästä aikaa kestovaippojen teossa. Pääkallokangas ei ole ihan mun ominta tyyliä, mutta kun ysv:n vaippapalavaihdossa sellainen oli tarjolla, niin tuli otettua. Kolmevuotiaan mielestä kuviot tosin ovat rapuja ja äidiltä pyydettiinkin heti leikkeihin pala rapukangasta.

Vaipan mallina Swaddlebeesin L-kokoinen, neppikiinnitteinen taskuvaippa, tässä mun versiossa vaan neppien tilalla sivutarrat ja vähän pidennetyt etusiivekkeet. Olen tällä mallilla tehnyt aikanaan esikoisellekin läjän vaippoja ja ne ovat edelleen, kolme vuotta myöhemmin, päivittäisessä käytössä (nyt tosin vauvalla). Malli on mukavan kapea haaroista, istunut hyvin meidän pojille ja kulahtaneet kumpparitkin on helppo vaihtaa, kun jalansuissa ei ole kuminauhakujia. Tätä sarjaa on tulossa vielä muutama lisääkin - osa kankaista on leikattu jo kolme vuotta sitten edellisen sarjan yhteydessä, ovat hetkisen saaneet odottaa. Nyt eivät toivottavasti enää jää odottamaan vuosiksi.

Kierrätystä on tässä vaipassa sisäpinnan verran - löysin joskus kirppikseltä eurolla ison mikrofleecepusakan. Siitä riitti neljän taskuvaipan verran (muut kolme leikattuna). :D


1 kommentti:

M kirjoitti...

Vai rapuja :) No kun kattoo uudestaan niin miksei! :) Kovaan käyttöön vaan. Mä lähden petiin, piti hetki saada relata huivin parissa ennen maatemenoa, vaikka on ihan sippi iteki :) Mut kiitos, kivaa oli!