maanantai 5. tammikuuta 2009

Uusi vuosi, uudet sudet

Ei vieläkään kuvia. Kameran johto edelleen hukassa. Tänään piti ostaa uusi, mutta unohtui. Blääh. Ei mulla nyt niin hirveästi valmiita töitä olisi, mutta jotain kuitenkin.

Viime vuotta miettiessä yksi asia tuli heti mieleen. Joululahjojen tekeminen jäi vähän viime tippaan ja itse asiassa yksi on vieläkin kesken... Tänä vuonna päätin aloittaa aikaisemmin, nimittäin tammikuussa! Ensimmäinen joululahja on siis jo puikoilla. Enhän ole liian aikaisessa, enhän?

En ole tavannut tehdä uuden vuoden lupauksia, mutta yhden asian koetan pitää mielessä tässä alkuvuonna. Ajattelin nimittäin kutoa tai ommella jotain susi-aiheista uudenvuodenaattona kotikadulla näkemäni suden kunniaksi (saman suden oli Monnankin naapuri nähnyt). En vielä oikein ole osannut päättää, oliko mahtava kokemus saada nähdä oikea susi (ja vielä lämpimän keittiön turvista) vai olenko enemmänkin säikähtänyt sitä, että kotipihassa liikkuu villi petoeläin. Sitä miettiessä yritän nyt siis väsätä jotakin muistoa tästä (yksipuolisesta) kohtaamisesta.

4 kommenttia:

M kirjoitti...

Mäkin usein mietin samaa, saa nähdä koska toteutuu :) Kun tahtois synttäreinäkin muistaa neulotuilla jutuilla... Jään mielenkiinnolla odottamaan susijuttuja!

Hilla kirjoitti...

Ooooo! Susi! Wau! (Hyvä sanoa, kun ei ole lampaita joiden puolesta pelätä jiiänee...)

Mä kaipailen päivitystä tonne talorojektiin, olis hauska nähdä miten tupanne etenee. Uudenvuodenterkut Hämeestä!

M kirjoitti...

Nyt ne sudet oli mun unissa viime yönä, tuossa takapihalla palloilivat ja sitten tuli ajokoiria ja metsämiehiä perässä! Hurjaa menoa :-D

Freja kirjoitti...

Mie nään unia vaan noista leikkiruuista...