keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Väliaika! Kahvia ja pullaa!

Hatuttaako?-blogin Annikan innoittamana on nyt meidänkin lasten leikkeihin syntynyt leikkiruokaa. Leivonnaiset ovat vanhan fleece-paidan jälkeläisiä. Sitä taikinaa on vielä runsaasti jäljellä, joten uudet leikkileivonnaiset tulevat varmaan jatkossakin olemaan tätä samaa sarjaa. Virtuaalipullakahvit kaikille blogin lukijoille, olkaa hyvät! Kastamisen saa valita kanelikierteestä, kuorrutetusta donitsista ja joulutortusta (jos ihmettelette luumuhillonapin sijoittelua, niin meillä oikeissakin joulutortuissa hillo laitetaan tortun päälle).


Kovempaan nälkään kierremakaroneja ja kalapuikkoja, var so good. Makaronit virkattu villalangasta (ohje Annikalta) ja kalapuikot tilkkupussista löytyneestä fleecestä.

4 kommenttia:

M kirjoitti...

Tässähän tulee ihan nälkä... Kiitos virtuaalikaffeista!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihania! Kiitos kauniista kuvista! Mäkin oon pohtinut kalapuikkomateriaalia monesti, ja siihen meillä taitaa päätyä yksi vanha neuleeni nyt, kun en saa sitä kylmimmilläkään säillä päälleni. Pieni ja virttynyt, enkä kerta kaikkiaan osaa käyttää neulepuseroita. Saan aina kaulan ihon punapilkulliseksi ja vakuutettua itseni siitä, että ne kutittavat vaikka olisivat mitä mohairia. Donitsi oli maailman suloisin! Nam!

Hilla kirjoitti...

Wau! Hianoja! Mä olen pohtinut farfalle -pastan (perhospastan? kai suomeksi) tekemistä askarteluhuovasta koristesaksilla leikkaamalla ja koneella päältä hurauttamalla. Tuo virkkaus on kyllä huomattavasti kotiäitiystävällisempi ratkaisu, eipä tullut mieleenikään!

Kiitos kassista, se on jo kovassa käytössä!

Freja kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista. :)

Hilla: Perhospastaakin voisi varmaan ommella käsin, onnistuisko paremmin lasten kanssa kuin koneella? Pari ensimmäistä palasta vaan tosi nopeasti, niin lapset leikkii jo niillä sillä aikaa, kun teet loppuja?