keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Joulun lahjontaa

Kameran kuvansiirtojohto löytyi (jee!), joten tässä tilannekatsaus joulusta. Pidän jossain määrin liukuhihnatyöskentelystä, minkä saattaa havaita... Joulupaketteihin kääräistiin 2008 jouluna aikaisemmissa postauksissa mainittujen tiskirättien lisäksi kauppakasseja ja lastenlauluvihkosia, sekä ruokapuolelta saaristolaisleipää ja marinoituja valkosipulinkynsiä. Jotain kaupasta ostettua myös lisäksi, mutta pääasiassa näitä itse tehtyjä. Tässä aluksi muutama paketin ulkokuori, joissa kierrätystä oranssien veluuripussukoiden verran (minun 70-luvulla käyttämäni huppari oli jo niin rei'illä, ettei enää pärjännyt lastenvaatteena *niisk*).


Kauppakasseja lähti maailmalle reilu 10 kappaletta. Yli puolet niistä oli jo annettu pois siinä vaiheessa, kun muistin ottaa kuvan.


Lapsille pakattiin lastenlauluvihkosia, joihin keräsin sellaisten laulujen sanoja, joita itsekin haluaisin omilleni laulaa. Jos siis osaisin/muistaisin sanat... Nyt pääsee lunttaamaan, kun pitihän näitä itsellekin yksi jättää.


3 kommenttia:

M kirjoitti...

Nuo kassit on hienoja! ja kiitokset laulujen sanoista sekä herrrrrkullisesta leivästä!

Niin kuin näkyy, mä ahkerasti väännän tässä raporttia... jos söis aamupalan eka...mikä siinä aloittamisessa aina onkin niin vaikeaa?

Freja kirjoitti...

Aloittaminen on tuskaista, tiedän. Saman asian kanssa tuskailen. :(

M kirjoitti...

Valmistuihan se lopulta, raportti siis *tuulettaa*!! Pojat kyseli, että sitten kun eivät enää ole hoidossa niin voidaanko kyläillä teillä :) Sanottiin, että voidaanhan me kyläillä vaikka ovatkin hoidossa, joten koska teille passais? Ens viikolla joku ilta? Laita vaik s-postia tai tekstaria kun kerkeet ja passaa.